Samenwerkingen

Testraad B.V.:

Uitvoering psychodiagnostisch onderzoek omtrent complexe casuïstiek.
Onderzoeken betreffende autismespectrumstoornissen, persoonlijkheid, intelligentie, cognitief en neuropsychologisch. Bovenstaande onderzoeken voer ik op freelance basis uit voor “Testraad”. Dit is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in bovenstaande onderzoeken. Indien een indicatie voor onderzoek aanwezig is, zal ik deze uitvoeren zodat u niet te maken heeft met meerdere behandelaren. Dit scheelt voor u tijd en energie en u wordt niet onnodig met onbekenden geconfronteerd.

Tools Coaching en Motivatie

Dit bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het behandelen van verslaving.
Een verslaving maakt veel kapot. Zowel in het leven van de verslaafde, maar ook in zijn of haar omgeving. De juiste hulp is dan ook onmisbaar. “Tools C&M” begint waar anderen wachten. Gaat door waar anderen stoppen. Onze aanpak is gericht én persoonlijk. Vanuit eigen ervaring bieden wij passende begeleidings- en behandelingstrajecten waarbij nazorg helpt om terugval te voorkomen. Een nieuwe aanpak die aanvullend is op de bestaande zorg.

Zereen bij Verlies

“Zereen” biedt zowel praktische als emotionele hulp. Nabestaanden kunnen tegen enorm veel vragen aanlopen, van “hoe om te gaan met rouw” tot “hoe om te gaan met de vaak bizarre reacties uit de omgeving”. “Zereen” zorgt dat u daarvoor niet meer van het ene kastje naar het volgende kastje en vervolgens naar de muur gestuurd wordt. Dat kunt u er op dat moment echt niet bij hebben.