Over mij

Ik ben Corina Akkermans, moeder van een dochter (Haezel) en twaalf jaar (4 jaar getrouwd) samen met mijn partner. Ik ben een zelfstandig bevlogen psycholoog die van haar passie haar werk heeft gemaakt.

Door in mijn leven direct geconfronteerd te zijn geweest met verlies en rouw en indirect met verslavingen, wilde ik deze life-events omzetten in iets positiefs.

Ik heb daartoe psychologie gestudeerd aan de Universiteit Utrecht met als specialisatie klinische-gezondheidspsychologie en criminologie. Hierna ben ik werkzaam geweest in verschillende sectoren van de geestelijke gezondheidszorg, waaronder de forensische psychiatrie, thuiszorg en klinische psychiatrie.

Ik begeleid tevens cliënten voor “Tools C&M” op het psychische vlak in relatie tot verslavingen. Daarna ben ik op freelance basis werkzaam voor “Testraad B.V.”. Hier voer ik divers psycho-diagnostisch onderzoek uit, waaronder ADHD, intelligentie onderzoek, persoonlijkheidsonderzoek, neuropsychologisch onderzoek.

Daarnaast ben ik budgetcoach en help ik een budgetplan op te stellen om financiële zaken op orde te krijgen. Hierbij werk ik samen met Cijns Administratie.